Spørgsmål og svar

I de fleste tilfælde, ja! Det kan dog afhænge af din geografiske placering. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21 17 20 47. Vi besvarer telefonen alle ugens dage.
Absolut ingenting. Tøm køretøjet for værdigenstande og medbring den originale registreringsattest. Resten sørger vi for! Hvis du ikke selv har afmeldt dine nummerplader, så gør vi gerne dette nemt og gratis. Vi afmelder dag til dag. Din forsikring samt vægtafgift afmeldes automatisk så snart vi klipper pladerne på kontoret.
Nej! Vi afhenter alle køretøjer gratis!
Vi er et dansk skrotbilsselskab som opkøber alle slags biler. Vi er godkendt af staten til at afmelde danskregistrerede køretøjer og har gennem årene opbygget et pålideligt omdømme. Du kan roligt handle med os. Alle oplysninger bliver behandlet med største fortrolighed. Derudover forekommer betalingen efter dit ønske og behov. Vi lever af din tilfredshed samt din positive oplevelse når du handler med Vision Auto Salvage.
Vi opkøber biler, lastbiler, varevogne og firehjulstrækkere i enhver stand fra ethvert år uanset mærke og model. Du kan altid henvende dig til vores kontor og hør dem ad for yderligere detaljer.
Nej, absolut ikke. Det er gratis og fuldkommen uforpligtende at henvende sig via en onlineforespørgsel eller ved telefonisk kontakt. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på dit køretøj, og du vil herefter hurtigst muligt blive ringet op af en af vores dygtige konsulenter med yderligere informationer.
Vi gør altid vores ypperste for at udbetale den højeste mulige skrotpræmie i overensstemmelse med beskrivelsen af køretøjet.
Hvis køretøjets stand, skader samt diverse problemer er som du har opgivet eller beskrevet, vil prisen naturligvis ikke ændre sig.
Der kan forekomme situationer hvor det modsatte gør sig gældende, og vi dermed ikke er blevet oplyst korrekt og fyldestgørende omkring bilens stand. Der har vi ret til at ændre vores pris, og dette sker selvfølgelig i samarbejde med dig. Du er altid velkommen til at afvise eller acceptere tilbuddet. Vi handler altid med et smil.
Din bil vil blive kørt til nærmeste autoophugger hvor vi her betaler for miljøbehandlingen af køretøjet. Bilen skal drænes for væsker og derudover vil elektriske komponenter blive fjernet og genanvendt hvis muligt. Karosseriet knuses efterfølgende til skrot.
Vi køber ikke biler med gæld i. Alternativt kan du i samarbejde med kreditoren få rykket gælden over i anden pant du ejer.
Typisk vil nyere dele ikke øge det beløb vi kan tilbyde dig. Vi vurderer bilen ud fra dets skrotværdi snarere end værdien af dele.
Hvis du har værdifulde dele monteret, eller dit køretøj stadig kan køre, vil vi helt klart anbefale, at du sælger din bil privat for at få mest udbytte ud af denne.
Vores pristilbud på din bil fastsættes ud fra år, fabrikat og model. Jo flere detaljer samt oplysninger du kan give os på køretøjets stand, jo bedre mulighed har vi, for at udbetale den højst mulige skrotpræmie.
Vi foretrækker, at ejeren er med køretøjet, men vi ved, at dette ikke altid er muligt, så vi kan stadig hente køretøjer, hvis al den nødvendige dokumentation er tilbage med en anden person. Sørg for, at du fortæller os, om dette vil være tilfældet.
Vi betaler vores kunder med koldt hårdt kontanter. Vi kan også gøre ordninger for at betale dig en postanvisning eller check.
Den registrerede ejer af bilen skal være tilstede, da der skal udfyldes en skrotningsattest med ejerens underskrift. Hvis du som ejer ikke har mulighed for at være tilstede, skal anden nødvendig dokumentation såsom en fuldmagt være udfyldt og underskrevet af dig. Denne fuldmagt samt registreringsattest gives herefter til vedkommende som skal stå for skrotningen af din bil.
Betalingen foregår efter dit ønske. Kontant, bankoverførsel, mobilepay osv.
Vi er super fleksible med vores tider. Oftest præcis som det passer dig! Du skal bare ringe ind eller sende en forespørgsel, så vil vi sammen finde en passende tid. Vi opererer hurtigt og effektivt over alt i landet.
Nej, det gør vi ikke på nuværende tidspunkt.
Ja, højst sandsynligt! Ring ind til os og hør hvorvidt vi henter biler i dit område.
Så skal du gå ind på SKATS hjemmeside og bestille en ny registreringsattest. Registreringsattesten er nødvendig for at skrotte dit køretøj.
Det gør det meget nemmere at få fjernet din bil hvis du har nøglerne. Dog kan det godt lade sig gøre uden hvis du står i sådan en situation.
Dit kørekort og seneste registreringsattest.
Du ringer uforpligtende ind til os og beskriver standen på din bil. Vi vurderer herfra ud fra din placering og bilens stand et skarpt pristilbud. Herefter aftaler vi et tidspunkt for afhentning.