Har I åbent om søndagen?

I de fleste tilfælde, ja! Det kan dog afhænge af din geografiske placering. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27 17 20 47. Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Hvad skal jeg selv sørge for, når min bil bliver afhentet af jer?

Absolut ingenting. Tøm køretøjet for værdigenstande og medbring den originale registreringsattest. Resten sørger vi for! Hvis du ikke selv har afmeldt dine nummerplader, så gør vi gerne dette nemt og gratis. Vi afmelder dag til dag. Din forsikring samt vægtafgift afmeldes automatisk så snart vi klipper pladerne på kontoret.

Skal jeg betale for afhentningen?

Nej! Vi afhenter alle køretøjer gratis!

Er det troværdigt og sikkert at handle her?

Vi er et dansk skrotbilsselskab som opkøber alle slags biler. Vi er godkendt af staten til at afmelde danskregistrerede køretøjer og har gennem årene opbygget et pålideligt omdømme. Du kan roligt handle med os. Alle oplysninger bliver behandlet med største fortrolighed. Derudover forekommer betalingen efter dit ønske og behov. Vi lever af din tilfredshed samt din positive oplevelse når du handler med Vision Auto Salvage.

Køber I alle slags køretøjer?

Vi opkøber biler, lastbiler, varevogne og firehjulstrækkere i enhver stand fra ethvert år uanset mærke og model. Du kan altid henvende dig til vores kontor og hør dem ad for yderligere detaljer.

Forekommer der et gebyr ved at indsende en forespørgsel på jeres hjemmeside?

Nej, absolut ikke. Det er gratis og fuldkommen uforpligtende at henvende sig via en onlineforespørgsel eller ved telefonisk kontakt. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på dit køretøj, og du vil herefter hurtigst muligt blive ringet op af en af vores dygtige konsulenter med yderligere informationer.

Kan den aftalte pris ændre sig?

Vi gør altid vores ypperste for at udbetale den højeste mulige skrotpræmie i overensstemmelse med beskrivelsen af køretøjet. Hvis køretøjets stand, skader samt diverse problemer er som du har opgivet eller beskrevet, vil prisen naturligvis ikke ændre sig. Der kan forekomme situationer hvor det modsatte gør sig gældende, og vi dermed ikke er blevet oplyst korrekt og fyldestgørende omkring bilens stand. Der har vi ret til at ændre vores pris, og dette sker selvfølgelig i samarbejde med dig. Du er altid velkommen til at afvise eller acceptere tilbuddet. Vi handler altid med et smil.

Hvad sker der egentlig med min bil når I tager den med?

Din bil vil blive kørt til nærmeste autoophugger hvor vi her betaler for miljøbehandlingen af køretøjet. Bilen skal drænes for væsker og derudover vil elektriske komponenter blive fjernet og genanvendt hvis muligt. Karosseriet knuses efterfølgende til skrot.

Hvad hvis jeg stadig skylder penge for min bil?

Vi køber ikke biler med gæld i. Alternativt kan du i samarbejde med kreditoren få rykket gælden over i anden pant du ejer.

Øges værdien af jeres tilbud hvis der er nyere dele i min bil?

Typisk vil nyere dele ikke øge det beløb vi kan tilbyde dig. Vi vurderer bilen ud fra dets skrotværdi snarere end værdien af dele.
Hvis du har værdifulde dele monteret, eller dit køretøj stadig kan køre, vil vi helt klart anbefale, at du sælger din bil privat for at få mest udbytte ud af denne.

Hvordan fastsætter I et pristilbud og ud fra hvad vurderes dette?

Vores pristilbud på din bil fastsættes ud fra år, fabrikat og model. Jo flere detaljer samt oplysninger du kan give os på køretøjets stand, jo bedre mulighed har vi, for at udbetale den højst mulige skrotpræmie.

Skal jeg være med køretøjet?

Vi foretrækker, at ejeren er med køretøjet, men vi ved, at dette ikke altid er muligt, så vi kan stadig hente køretøjer, hvis al den nødvendige dokumentation er tilbage med en anden person. Sørg for, at du fortæller os, om dette vil være tilfældet.

Hvordan vil du betale mig?

Vi betaler vores kunder med koldt hårdt kontanter. Vi kan også gøre ordninger for at betale dig en postanvisning eller check.

Hvis jeg står som ejer af bilen, skal jeg så være tilstede når i afhenter den?

Den registrerede ejer af bilen skal være tilstede, da der skal udfyldes en skrotningsattest med ejerens underskrift. Hvis du som ejer ikke har mulighed for at være tilstede, skal anden nødvendig dokumentation såsom en fuldmagt være udfyldt og underskrevet af dig. Denne fuldmagt samt registreringsattest gives herefter til vedkommende som skal stå for skrotningen af din bil.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen foregår efter dit ønske. Kontant, bankoverførsel, mobilepay osv.

Hvor hurtigt kan i afhente min bil?

Vi er super fleksible med vores tider. Oftest præcis som det passer dig! Du skal bare ringe ind eller sende en forespørgsel, så vil vi sammen finde en passende tid. Vi opererer hurtigt og effektivt over alt i landet.

Sælger I også reservedele til biler?

Nej, det gør vi ikke på nuværende tidspunkt.

Afhenter i også biler helt herude ved mig?

Ja, højst sandsynligt! Ring ind til os og hør hvorvidt vi henter biler i dit område.

Hvad nu hvis jeg ikke har registreringsattesten?

Så skal du gå ind på SKATS hjemmeside og bestille en ny registreringsattest. Registreringsattesten er nødvendig for at skrotte dit køretøj.

Hvad nu hvis jeg ikke har nøglerne til bilen?

Det gør det meget nemmere at få fjernet din bil hvis du har nøglerne. Dog kan det godt lade sig gøre uden hvis du står i sådan en situation.

Hvilke papirer skal jeg have med?

Dit kørekort og seneste registreringsattest.

Hvordan fungerer hele processen?

Du ringer uforpligtende ind til os og beskriver standen på din bil. Vi vurderer herfra ud fra din placering og bilens stand et skarpt pristilbud. Herefter aftaler vi et tidspunkt for afhentning.

GARANTI FOR HØJ SKROTPRÆMIE

Sælg din gamle udtjente bil til Skrotpriser.com og få Danmarks højeste skrotpræmie! Vi har nemlig mange års erfaring med at give fair og meget konkurrencedygtige priser på skrotbiler. Vi udbetaler naturligvis pengene kontant, så du slipper for en længere ekspeditionsproces – det bliver faktisk ikke nemmere! Vil du også have fingrene i en høj skrotpræmie? Tjen penge på din gamle bil ved at ringe til os på 27 17 20 47 Det er helt uforpligtende.

Bedste skrotpræmie i Danmark

Hos skrotpriser.com kan du både se frem til en god service, kvalificeret medarbejdere og den højeste skrotpræmie i Danmark. Vores mangeårige erfaring har gjort os til eksperter i at give den helt rigtige vurdering og prissætning.

Vi lader os heller ikke begrænse af bestemte mærker og biltyper. Vi skrotter alle mærker, årgange, kilometertal og biltyper – både personbiler, erhvervsbiler, varevogne, defekte og skadede biler.

Vi passer godt på miljøet – Høj skrotpræmie på din bil

Hvis du vælger at skrotte din bil hos os, kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om din bil på den mest miljørigtige og hensigtsmæssige måde. Vi overholder alle Miljøministeriets regler, og alle affaldsprodukter fjernes, så miljøet lider mindst mulig last.

Få et uforpligtende tilbud på din skrotbil

Vil du have den højeste skrotpræmie? Så giv os et kald på 27 17 20 47 – det er helt uforpligtende at få et tilbud hos os. Med os er du garanteret en hurtig og nem bilskrotning, hvor vi tager os af alt det praktiske.

Skrotbil, Skrotbiler, Skrotpræmie, Skrotpriser, Skrotpris, Skrot min bil, Skrot din bil, Bilskrot, Skrotpræmie bil, Skrotbil København, Skrotpræmie København, Skrotpræmie 2019, Skrotpræmie bil 2019, Auto ophugger, Autoophug, Autoophugger, Bil skrot, Bilskrot, Bilskrotning, Skrotning af bil  Danmark`s Højeste Skrotpræmie. Vi afhenter gratis og betaler KONTANT. Sælg ikke før du har snakket med os. Tlf 27 17 20 47

KONTAKT