Ofte stillede spørgsmål om junk-biler

I de fleste tilfælde, ja! Vision Auto Salvage er en landsdækkende junkbilkøber, der tilbyder køretøjsopkøbs- og bugseringstjenester 7 dage om ugen i nogle områder. Ring til os på 27 17 20 47 for at få et gratis tilbud og for at finde ud af om vores junkyard i nærheden er åben om søndagen.
Tag nummerpladen fra dit køretøj og returner dem til nærmeste dept. af motorkøretøjer. Opbevar den kvittering, som føreren har stillet til rådighed for dine optegnelser. Hvis du overfører dig pladen til et andet køretøj, så hold det. Hvis bilen stadig er forsikret, skal du ringe til dit forsikringsselskab for at annullere politikken på det pågældende køretøj.
Nej, alle køretøjer, vi køber, henter vi gratis!
Vi har opbygget et pålideligt netværk af tow-lastbilselskaber, der er så forpligtede til at give en god kundeoplevelse som vi er. Vi garanterer at du modtager korrekt betaling for dit køretøj, og at du vil have en positiv oplevelse, når du sælger dit køretøj til Vision Auto Salvage.
Vi køber biler, lastbiler, varevogne og SUV’er i enhver tilstand, år, fabrikat og model.

Afhængigt af din placering kan vi muligvis købe større køretøjer som RV’er, skolebusser og lastbiler. Ring venligst til os for flere detaljer

Nej, om du sender en online formular eller ring til os via telefon, er der ingen gebyr for at anmode om et pristilbud på dit køretøj.
Hvis køretøjet er som beskrevet, ændres vores online værdiansættelse ikke. Vi gør vores bedste for at give vores kunder rimelige priser på deres køretøjer. Hvis der er en sag, hvor det køretøj vi samler op, ikke stemmer overens med den indgivne beskrivelse, har vi ret til at ændre vores værdiansættelse. Hvis dette er tilfældet, vil du blive informeret og have ret til at acceptere eller afvise prisændringen.
Vi redder hvert køretøj, vi køber. Processen består af dræning af alle væsker, fjernelse af alle elektriske komponenter og renovering af eventuelle dele, der stadig kan betjenes. Når alt er fjernet fra køretøjet, knuses resten for skrot.
Desværre kan vi ikke købe dit køretøj, hvis du stadig skylder penge på det. Når du betaler bilen, vil du modtage en lien-frigivelse fra finansieringsselskabet, der skal vedhæftes til titlen for os at købe det. Hvis der er gamle hæfter på din titel, som du tidligere har betalt, men du har mistet lien-udgivelsen, skal du gå til dit finansieringsselskab og få dem til at udskrive denne dokumentation.
Typisk vil nyere dele ikke øge det beløb, vi kan tilbyde dig, simpelthen fordi vi ser på det for dets skrotværdi, snarere end delværdien. Hvis dele er værdifulde og køretøjet stadig kører, anbefaler vi at du forsøger at sælge det som et brugt køretøj for at maksimere dit retur.
Værdien af hver bil er baseret på år, fabrikat og model. Jo flere oplysninger du giver os som kilometertal og hvis der er nogen skade på køretøjet, hjælper os med at komme op på den højest mulige pris.
Vi foretrækker, at ejeren er med køretøjet, men vi ved, at dette ikke altid er muligt, så vi kan stadig hente køretøjer, hvis al den nødvendige dokumentation er tilbage med en anden person. Sørg for, at du fortæller os, om dette vil være tilfældet.
Vi betaler vores kunder med koldt hårdt kontanter. Vi kan også gøre ordninger for at betale dig en postanvisning eller check.
Oftere end ikke, vi kan få dit køretøj afhentet med betaling i hånden inden for 24 timer. Vi kan også lave bestemte aftaletider, hvis det er nødvendigt. Hvis ventetiden bliver længere end en dag, vil vi gøre vores bedste for at informere dig.
På nuværende tidspunkt sælger eller leverer vi ikke reservedele til køretøjer.
Højst sandsynlig. Den nemmeste måde at finde ud af, om vi vælger biler i dit område, er at ringe til os og give vores repræsentant den postnummer, hvor køretøjet er placeret.
Vi anbefaler dog, at du ringer til din lokale politistation for specielle instruktioner om det korrekte papirarbejde, der er nødvendigt for overladte køretøjer tilbage på din ejendom. Alle disse oplysninger og papirarbejde skal gøres, inden vi kan sende en trukket lastbil. Endnu engang, hvis der er spørgsmål vedrørende dette problem, kan vi nås via e-mail eller telefon.
Hvis vi har brug for en kopi af din registrering til lovligt at vælge køretøjet, kan man let fås fra din motorbil afdeling hjemmeside. Reglerne varierer fra stat til stat, det er bedst at ringe eller emaile os for at sikre, at vi kan fortsætte med køretøjets afhentning, hvis der ikke er nogen registrering.
At have nøglerne gør det lettere at fjerne køretøjet. Når det bliver sagt, hvis dit køretøj skal genbruges, er der ikke noget problem, hvis nøglerne ikke er tilgængelige.
Dit kørekort, seneste registrering, køretøjets titel.
Når du ringer til os, samler vi lidt information om dit køretøj, dets tilstand, og hvorfor du søger at skræmme det. Kombineret med din beliggenhed og nærhed til vores bjærgningsfaciliteter, er vi i stand til at beregne dit tilbud.